Beregn Pris Her

Ring direkte:

Indtast venligst opgavens adresse

For- og efternavn
Postnummer
E-mail
Mobiltelefon
Læs vilkår for prisberegneren.

Tjek dine oplysninger

Ret oplysninger

Vejledning

VVS-pris.dk - din vej til en VVS-installatør

Står du overfor at skulle have udført et stykke VVS-arbejde, og mangler bare at finde en dygtig håndværker til opgaven - Så er VVS-pris.dk et godt sted at starte.

Vi ordner det indledende forløb med at finde og arrangere det første møde med en VVS’er for dig. Du kan også nøjes med at beregne en vejledende pris på din vvs-opgave i prisberegneren.

Beregn en pris og få et gratis møde

Med prisberegneren kan du undersøge priser på forskelligt VVS-arbejde (Badeværelsesinstallationer, udskiftning af faldstammer og stigestrenge, køkken, gas, sanitet og varmeanlæg). Du vælger opgavetype og indtaster yderligere oplysninger ved din opgave.

Efterfølgende vil du modtage en mail med et vejledende prisoverslag. Prisoverslaget vil give dig et indtryk af prisniveauet på at få udført dit VVS-arbejde.

Vær opmærksom på, at den beregnede pris er et overslag på din opgave. En pris der baseres på grove tal, uden at en håndværker har set på opgaven, vil aldrig kunne give dig en nøjagtig pris.
Derfor tilbyder vi at arrangere et møde med en autoriseret VVS’er, der vil komme forbi til en besigtigelse af opgaven og give et konkret tilbud. Et tilbud der tager udgangspunkt i dine aktuelle behov.

Et håndværkerbesøg er den eneste måde, hvorpå du kan få klar besked om prisen.

Vi ringer dig op i forbindelse med din prisberegning, for at høre om du skulle være interesseret i at få arrangeret et gratis og uforpligtende møde med en af vores samarbejdspartnere.

Det har aldrig været så nemt og bekvemt at finde en VVS-installatør.

Vi sender kun dygtige og autoriserede VVS’ere, vi kan stå inde for, ud til møder. Vi stræber efter altid at opsætte møder med VVS’er fra dit eget lokalområde, så tilbuddet vil tage udgangspunkt i det lokale prisniveau.

Hvis du har en opgave, som ikke passer ind i kategorierne fra prisberegneren, skal du være meget velkommen til at ringe direkte til vores serviceafdeling på tlf: 7022 8014 og høre nærmere.

Start med at beregne en pris, eller ring til os direkte på tlf: 7022 8014, og få arrangeret et møde med det samme.


Tilbage