ePrivacy and GPDR Cookie Consent Script by Cookie Consent Badeværelsesinstallationer | Beregn din VVS-pris på 2 minutter

Badeværelsesinstallationer

Sådan fungerer vores service

1

Indtast opgaven

Indtast din VVS-opgave i beregneren

2

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på VVS-opgave pr. mail med det samme

3

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit projekt

Beregn prisen her

Når man renoverer et badeværelse, skal man oftest have fat i en VVS-installatør til opsætning af håndvask, toilet, brus og badekar.

Det er nemt at beregne en pris på badeværelsesinstallationer: I prisberegneren vælger du, under opgavetypen "Badeværelser", den kombination af installationer, du skal have udført. Bliver det nødvendigt med en etablering af nye afløb eller en ændring på faldstammen, noterer du også det i prisberegneren.

Efterfølgende vil du modtage et vejledende tilbud pr. mail på opsætningen og installationen af toilet, håndvask og brus/kar.

Få en konkret pris til et gratis møde

Vær opmærksom på at prisen er vejledende. Hvis du gerne vil have en konkret pris på renoveringen af dit badeværelse, anbefaler vi, at du tager imod tilbuddet om at få arrangeret et møde med en dygtig VVS’er. Før man kan få en konkret pris på ens badeværelsesrenovering, kræver det en besigtigelse og snak med en håndværker.

Vi ringer dig derfor op og hører, om du skulle være interesseret i et møde med en autoriseret VVS’er.

Tilbage til oversigten

Andre beregnere

Prøv vores andre beregnere lige her, og få en pris på 2 minutter.