Opvarm din bolig med et solvarmeanlæg

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på VVS-opgave pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit projekt

Beregn prisen her

På VVS-pris.dk kan du undersøge priser på et nyt solvarmeanlæg, og få et stærkt og billigt tilbud fra din lokale VVS-installatør.

Med prisberegneren, placeret øverst på siden, kan du regne dig frem til en vejledende pris på opsætning og installation af et nyt solvarmeanlæg.

Indtast dine oplysninger og få en vejl. pris nu

I prisberegneren vælger du solvarmeanlæg under opgavetypen varmeanlæg. Du angiver, hvor stort dit hus er, og indtaster dernæst dine kontaktoplysninger. Straks efter vil du modtage en mail med en vejledende pris på installation af nyt solvarmeanlæg.

Vær opmærksom på at prisen er vejledende, og er beregnet efter højeste fællesnævner på landsplan. En mere nøjagtig pris kan du kun få fra en VVS’er efter en snak og en besigtigelse af opgaven.

Få et gratis og uforpligtende møde med en VVS-installatør

Derfor tilbyder vi, i forbindelse med din prisberegning, at arrangere et møde med din lokale VVS-installatør. Vi vil ringe dig op, få en snak med dig om din opgave og høre, om det skulle have interesse at få arrangeret et møde med en VVS’er omkring etablering af et solvarmeanlæg. Du bestemmer selv tidspunkt og sted for mødet.

VVS-pris.dk er en nem og hurtig måde at komme i gang med solvarme som energikilde. Vi finder frem til den rette VVS-installatør for dig, så du ikke selv behøver at opstøve en VVS’er. Det er en behagelig måde at få kontakt til en dygtig VVS-installatør

Vi formidler møder over hele landet

Vi samarbejder med en lang række af VVS’ere, og kan derfor altid finde frem til en VVS-installatør i dit eget lokalområde. På den måde er du altid sikker på at få et billigt tilbud på nyt solvarmeanlæg, der baserer sig på priser fra dit eget lokalområde.

Prøv prisberegneren med det samme, og du er et skridt videre en installation af et solvarmeanlæg

vvs-pris.dk