advokatalarmarkitektelgaragegartnergulvisoleringkloakkoekkenmalermurerplastikprisberegningrevisoradvokattagterrassetilbygningtypehusvinduevvs

Find en VVS-installatør på den nemmeste måde - læs her hvordan:

På VVS-pris.dk kan du undersøge og tjekke priser på forskelligt VVS-arbejde. Vi formidler kontakt mellem autoriserede VVS-installatører over hele landet.

Vi samarbejder med VVS-installatører i:

  • Region Nordjylland
  • Region Midtjylland
  • Region Syddanmark
  • Region Sjælland
  • Region Hovedstaden

Vi kan derfor sørge for, at du altid får et billigt tilbud fra din lokale VVS-installatør på din VVS-opgave.

Hvordan får jeg et tilbud

Via prisberegneren øverst på siden kan du undersøge priserne på badeværelsesinstallationer, udskiftning af faldstammer og stigstrenge, køkken- og gasinstallationer og varmeanlæg.

Du vælger, hvilken opgavetype du skal have udført, og indtaster dine oplysninger. Straks efter vil du modtage en mail med en vejledende pris på VVS-arbejdet. Du skal være opmærksom på, at prisen er vejledende og skal give dig en idé om prisniveauet for den type opgave. Hvis du gerne vil have en mere nøjagtig pris, anbefaler vi, at du tager imod tilbuddet om at få arrangeret et møde med en erfaren og dygtig VVS’er.

Vi kontakter dig telefonisk i forbindelse med din prisberegning, for at høre om du skulle være interesseret i at få arrangeret et møde med en autoriseret VVS’er, og få klar besked om dit VVS-arbejde. VVS-pris.dk er en behagelig og effektiv måde at få kontakt til, og få et billigt tilbud fra, din lokale VVS-installatør.