ePrivacy and GPDR Cookie Consent Script by Cookie Consent VVS-installatør - Indhent et godt tilbud | Start VVS-opgaven her

Billigt tilbud fra din lokale VVS-installatør

Sådan fungerer vores service

1

Indtast opgaven

Indtast din VVS-opgave i beregneren

2

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på VVS-opgave pr. mail med det samme

3

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit projekt

Beregn prisen her

VVS-pris.dk hjælper dig i gang med dit VVS-arbejde

På VVS-pris.dk kan du undersøge billige tilbud på en række forskelligt VVS-arbejde. Med prisberegneren har du mulighed for at beregne et vejledende tilbud på:

  • badeværelsesinstallationer
  • udskiftning af faldstammer og stigestrenge
  • køkken- og gasinstallationer
  • montering og installation af varmeanlæg

Hvordan får jeg et billigt tilbud?

I prisberegneren vælger du først, hvilken opgavetype du skal have udført og udfylder dernæst evt. yderligere oplysninger, der er relevant for din VVS-installation, i prisberegneren.

Efter du har udfyldt dine oplysninger, vil du modtage en mail med en vejledende pris på opgaven. Vær opmærksom på at prisen er vejledende og udregnet efter højeste fællesnævner på landsplan. Mange vil derfor opleve efter et besøg af en lokal VVS-installatør, at denne kan give et tilbud, der ser anderledes ud.

En elektronisk beregning vil aldrig fuldt ud kunne illustrere en nøjagtig pris på en VVS-opgave - det kræver en besigtigelse.

Derfor tilbyder VVS-pris.dk at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en lokal VVS-installatør. I forbindelse med din beregning, vil vi ringe dig op for at høre, om du skulle være interesseret i at få et møde med en lokal VVS’er. Et møde er den bedste måde at få et billigt tilbud fra din lokale VVSinstallatør.

Vi dækker Sjælland/øerne, Fyn og Jylland

Vi arrangerer møder med lokale VVS-installatører over hele landet og vil også gerne finde en til dig.

Start med at lave en beregning og vi vil kontakte dig efterfølgende. Du kan også ringe direkte til vores serviceafdeling på tlf: 7022 8014, og få sat et møde i stand med det samme.

VVS-pris.dk gør det nemt, hurtigt og bekvemt at finde en VVS-installatør.

Andre beregnere

Prøv vores andre beregnere lige her, og få en pris på 2 minutter.