advokatalarmarkitektelgaragegartnergulvisoleringkloakkoekkenmalermurerplastikprisberegningrevisoradvokattagterrassetilbygningtypehusvinduevvs

I forbindelse med en renovering af køkkenet vil det ofte blive aktuelt at få flyttet gasmåleren et andet sted hen, fordi den gamle placering er i vejen for de nye køkkenskabe.

Hvis du skal have flyttet din gasmåler, skal du have fat i en autoriseret VVS-installatør, der kan stå for en ny gasinstallation. Efterfølgende skal VVS’eren færdigmelde den nye installation til gas-leverandøren, der vil vurdere, om det bliver nødvendigt med et syn.

I en bygning hvor der allerede er etableret gas, afhænger prisen på en flytning af gasmåleren af, hvor meget ny rørføring der skal etableres. Hvis din gasmåler er en ældre to-rørs-måler, vil en udskiftning indebære en ændring i rørføringen, da de nye gasmålere kun har ét rør. Denne ændring skal udføres af en VVS-installatør, og er en udgift, du selv skal betale. Selve gasmåleren bliver udleveret til VVS-installatøren fra gas-leverandøren.

Hvis du skal have oprettet gasføring i et hus, der ikke tidligere har haft gas, skal du typisk have fat i energi/gasselskabet. De skal etablere en stikledning ind til huset, og en VVS-installatør skal stå for rørføringen og opsætningen af gasmåleren indendørs.

Fjernelse af gasmåler

Hvis du vil have fjernet din gasmåler helt og have lukket for gassen, skal du have en VVS’er til at stå for en afpropning af installationen. Efter en afpropning vil du selv kunne stå for at fjernelse af gaskomfur og rør, eller VVS'eren kan gøre det for dig.

Tilbage