ePrivacy and GPDR Cookie Consent Script by Cookie Consent Håndværkerfradraget og VVS | VVS-pris.dk

Håndværkerfradraget er genindført!

Sådan fungerer vores service

1

Indtast opgaven

Indtast din VVS-opgave i beregneren

2

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på VVS-opgave pr. mail med det samme

3

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit projekt

Beregn prisen her

NB! Dette er en forældet artikel om håndværkerfradraget - den er ikke længere gældende

Skal du have udført eller repareret vvs-installationer som afløb- og vandinstallationer eller udskiftet kedelanlæg og varmeenheder, kan du nu igen få et fradrag på vvs-arbejde på 15.000 kr på arbejdslønnen - vel at mærke for 2 voksne personer og evt. børn over 18 år i husstanden!

Håndværkerfradraget blev genindført som en del af endnu en delaftale ved Vækstplan DK der blev vedtaget søndag aften d. 21 april 2013 af Regeringen, Venstre, De Konservative, Dansk Folkeparti og Liberal Alliance. BoligJobordningen kommer til at gælde med tilbagevirkende kraft for hele året 2013 og 2014.

Aftalen udvides til også at omfatte sommer- og fritidshuse med virkning fra 22 april 2013. Det vil skabe flere arbejdspladser i yderområderne, hvor især opgaver inden for installationsbranchen forventes at blive efterspurgt - så find en vvs’er inden der bliver for stor rift om dem.

Du kan beregne en vejledende pris med vores prisberegner. Men husk at tage højde for din fradragsmulighed når du kigger på prisoverslaget.

Hold dig opdateret på reglerne omkring håndværkerfradraget på SKAT.dk

Andre beregnere

Prøv vores andre beregnere lige her, og få en pris på 2 minutter.