ePrivacy and GPDR Cookie Consent Script by Cookie Consent Oliefyr | VVS-installatør - priser på varmeanlæg online på 2 min.

Oliefyr

Sådan fungerer vores service

1

Indtast opgaven

Indtast din VVS-opgave i beregneren

2

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på VVS-opgave pr. mail med det samme

3

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit projekt

Beregn prisen her

Har du et oliefyr med mange år på bagen, kan du med fordel udskifte det med en nyere model. Et gammel oliefyr er en slidt sag, der ofte brænder dårligt, er dyrt at vedligeholde og udleder for meget co2. Et nyt kondenseret oliefyr er typisk 20-25% mere effektivt i sin brænding.

Et oliefyr består af en olietank, en oliebrænder og en oliekedel og varmer dit hus op ved at brænde olien af. Olien føres fra olietanken ind i oliebrænderen, hvor det forstøves og brændes. Varmen, der skabes, opvarmer brugsvandet og vandet til husets radiatorer.

At opvarme med olie er typisk dyrere end at opvarme med gas eller fjernvarme.

Når du vælger nyt oliefyr, anbefales det, at du går efter et fyr med det bedste energimærke.

NB: Vær opmærksom på at du fra 2013 ikke længere må installere oliefyr og naturgasfyr i nye huse/bygninger. Og fra 2016 heller ikke længere må installere oliefyr i eksisterende huse i områder, hvor der er adgang til fjernvarme eller naturgas. Det er en del af Regeringens Energiaftale, der blev vedtaget i marts 2012, og som har fokus på at spare på energien i samfundet og satse på mere vedvarende energi. Kilde: Klima-, Energi- og Bygningsministeriet

Retur

Andre beregnere

Prøv vores andre beregnere lige her, og få en pris på 2 minutter.