ePrivacy and GPDR Cookie Consent Script by Cookie Consent Beregn prisen på et nyt jordvarmeanlæg | Online VVS-beregner

Beregn prisen på et nyt jordvarmeanlæg

Sådan fungerer vores service

1

Indtast opgaven

Indtast din VVS-opgave i beregneren

2

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på VVS-opgave pr. mail med det samme

3

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit projekt

Beregn prisen her

På VVS-pris.dk kan du undersøge prisniveauet på at få installeret et jordvameanlæg til din bolig.

I prisberegneren vælger du under opgavetypen varmeanlæg jordvarme, og derefter hvor stort dit hus er. Efter du har indtastet dine oplysninger, vil du modtage et vejledende tilbud pr. mail. På den måde kan du danne dig et overblik over, hvad det vil komme til at koste at få et jordvarmeanlæg.

Du skal dog være opmærksom på, at prisen du får pr. mail er vejledende og udregnet efter højeste fællesnævner på landsplan. Derfor anbefaler vi altid, at du får en autoriseret VVS-installatør til at komme med et konkret billigt tilbud på et jordvarmeanlæg.

VVS-pris.dk vil i forbindelse med din prisberegning tilbyde dig et uforpligtende og gratis møde med din lokale VVS-installatør, så du kan få klar besked om prisen på jordvarme. Vi kontakter dig telefonisk og spørger ind til dit projekt. På baggrund af samtalen kan vi tilbyde at arrangere et gratis møde med en VVS-installatør, der vil komme forbi til en besigtigelse og give et tilbud på udførelsen og installationen af et jordvarmeanlæg på din grund.

Lad os finde en VVS-installatør til dig

Vi kan arrangere møder på Sjælland/øerne, Fyn og Jylland. Vi dækker alle de største byer i Danmark. Står du og mangler en autoriseret VVS-installatør, vil vi også gerne arrangere et møde for dig med din lokale VVS-installatør, så du kan få et billigt tilbud på jordvarme.

VVS-pris.dk er en nem og hurtig måde at få priser og et billigt tilbud på jordvarmeanlæg. Beregn en pris og kom i gang med at få installeret et jordvarmeanlæg.

Andre beregnere

Prøv vores andre beregnere lige her, og få en pris på 2 minutter.