ePrivacy and GPDR Cookie Consent Script by Cookie Consent VVS-installatør til køkken og gas | Beregn VVS-prisen online nu

Køkken og Gas

Sådan fungerer vores service

1

Indtast opgaven

Indtast din VVS-opgave i beregneren

2

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på VVS-opgave pr. mail med det samme

3

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit projekt

Beregn prisen her

I prisberegneren på VVS-pris.dk kan du undersøge priserne på VVS-arbejde i køkkenet. Vælg under opgavetypen Køkken og Gas, hvilket stykke arbejde du skal have udført. Straks efter en beregning vil du modtage et vejledende tilbud på opgaven, så du kan få en idé om, hvad det kommer til at koste at få udført af en autoriseret VVS’er.

Tjek priserne på følgende VVS-arbejder :

  • Køkkenvask og armaturer (vandhane)
  • Tilslutning af opvaskemaskine
  • Udskiftning af gaskomfur
  • Montering af ny gasmåler
  • Fjernelse af gasmåler

Arbejde i forbindelse med fjernelse/lukning af gassen, hvor nedtagning og afpropning af eksisterende gasmåler er relevant, skal noteres i prisberegneren. Det kan være i tilfælde, hvor man ikke ønsker at benytte sig af gaskomfur mere, fordi man f.eks. skal have installeret induktionskomfur.

Ved en udskiftning af gaskomfur, kan det blive nødvendigt med en ombytning af gasmåler fra gammel til ny. Få VVS’eren til at kigge og vurdere din gamle gasmåler, og hør om han vil anbefale en ombytning af gasmåleren.

Få et møde med en VVS’er

Efter du har foretage en beregning med prisberegneren, vil en fra vores serviceafdeling ringe dig op for at høre, om du skulle være interesseret i at få arrangeret et gratis og uforpligtende møde med en af vores dygtige samarbejdspartnere. VVS’eren vil komme ud til dig, se opgaven an og give et konkret tilbud på derpå.

Det er nemt og bekvemt at få et tilbud på udførelse af dit VVS-arbejde.

Tilbage til oversigten

Andre beregnere

Prøv vores andre beregnere lige her, og få en pris på 2 minutter.