ePrivacy and GPDR Cookie Consent Script by Cookie Consent Nyt oliefyr med kondenserende kedel | Beregn din VVS-pris her

Nyt oliefyr med kondenserende kedel

Sådan fungerer vores service

1

Indtast opgaven

Indtast din VVS-opgave i beregneren

2

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på VVS-opgave pr. mail med det samme

3

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit projekt

Beregn prisen her

På VVS-pris.dk kan du blive sat i kontakt med en autoriseret VVS-installatør, der kan skifte dit gamle oliefyr ud med et nyt med en kondenserende kedel.

Med prisberegneren øverst på siden kan du undersøge prisen på et nyt oliefyr med en kondenserende kedel. Under varmeanlæg vælger du oliefyr og foretager en beregning ved at indtaste dine oplysninger, så du kan modtage tilbuddet på mail.

Du vil modtage en mail med en vejledende pris på et nyt oliefyr med kondenserende kedel. Denne pris skal du betragte som vejledende for prisniveauet på opsætning af et nyt oliefyr.

Hvis du gerne vil have et konkret tilbud på en udskiftning af dit oliefyr, skal du tage imod tilbuddet om at få arrangeret et møde med en af vores autoriserede VVS-installatører. I forbindelse med en prisberegning vil vi kontakte dig for at høre, om du skulle være interesseret i at få arrangeret et møde med en VVS'er - det er gratis og uforpligtende.

Gratis møde med en VVS-installatør

Vi arrangerer møder mellem VVS’ere og private i - Region Nordjylland, Region Midtjylland, Region Syddanmark, Region Sjælland og Region Hovedstaden. Du vil altså altid blive sat i kontakt med en VVS’er fra dit eget lokalområde. Et møde med en autoriseret VVS'er er den eneste måde, hvorpå du kan få klar besked om prisen på din nøjagtige opgave.

VVS-pris.dk er en nem måde at finde en VVS’er til installation af et nyt oliefyr.

Oliefyr i private hjem synger på sidste vers

Som en del af energiaftalen fra foråret, er det blevet vedtaget at det skal være slut med at installere oliefyr i private hjem. Fra og med 2013 er det ikke længere tilladt at installere oliefyr i nye huse, og fra 2016 må man heller ikke udskifte gamle oliefyr med nye i boliger, hvor der allerede er oliefyr. Du kan se mere på Klima-, Energi- og Bygningsministeriets hjemmeside.

Andre beregnere

Prøv vores andre beregnere lige her, og få en pris på 2 minutter.