Om VVS-pris.dk - en del af Prisberegning.dk

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på VVS-opgave pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit projekt

Beregn prisen her

E-mærket logo

Vi leverer vejledende priser og formidler kontakt til VVS’ere!

VVS-pris.dk er en hjemmeside, hvor du kan undersøge priser på VVS-opgaver. Vi formidler derudover kontakt mellem private og autoriserede VVS-installatører - i form af et gratis og uforpligtende første møde med et af de VVS-firmaer, som vi samarbejder med.

Vi gør det nemt og hurtigt for dig at finde en dygtig håndværker.

Sådan hjælper vi dig i gang med din VVS-opgave

  • Du foretager en beregning i prisberegneren, der befinder sig øverst på siden. Heri vælger du en opgavetype og indtaster yderligere relevante oplysninger om opgaven, du ønsker at beregne.
  • Du modtager en vejledende pris pr. mail straks efter din beregning.
  • Vi ringer dig op snarest muligt og tilbyder at arrangere et møde med en af vores samarbejdspartnere. Vi samarbejder med en lang række af VVS’ere på tværs af Jylland, Fyn og Sjælland, og vi kan derfor altid formidle kontakt til en lokal VVS’er.

Vi kontakter dig som sagt telefonisk for at høre, om du skulle være interesseret i at få arrangeret et møde med en lokal håndværker, der vil komme forbi til et gratis og uforpligtende møde. Dette tilbud er du selvfølgelig helt fri til at takke nej til.

Til mødet vil du få mulighed for at snakke med en fagmand om dit forestående arbejde og høre hans input til løsninger. Efter mødet vil VVS’eren give dig et godt tilbud på opgaven, der tager udgangspunkt i din aktuelle opgave. Det er den eneste måde, hvorpå du kan få en nøjagtig pris på opgaven.

VVS-pris.dk er en del af Prisberegning.dk

Prisberegning.dk er vores moderside, hvor du kan finde alle vores prisberegnere og samtlige fagområder, som vores formidlingsservice dækker. Disse omfatter bl.a. håndværksfagene, arkitektfaget, advokatfaget og revisorfaget.

Besøg Prisberegning.dk - klik her

Er du VVS-installatør?

Er du VVS-installatør og interesseret i at hjælpe vores kunder med deres VVS-opgaver, så hører vi meget gerne fra dig.

Du kan læse mere om, hvad det vil sige at blive samarbejdspartner med VVS-pris.dk og Prisberegning.dk her

Samarbejde.prisberegning.dk

vvs-pris.dk