ePrivacy and GPDR Cookie Consent Script by Cookie Consent Pris - installation af gasfyr | Beregn din VVS-pris online her

Prisen på installation af gasfyr

Sådan fungerer vores service

1

Indtast opgaven

Indtast din VVS-opgave i beregneren

2

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på VVS-opgave pr. mail med det samme

3

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit projekt

Beregn prisen her

Er dit gasfyr ved at være en ældre sag og skal du have monteret et nyt gasfyr?

Bosch, Vaillant, Viessmann, Weishaupt, Milton, Baxi, Junkers - lige meget hvilken gasfyr-model du ønsker at få installeret, kan du med vores prisberegner udregne en vejledende pris på levering og montering.

Er du i tvivl om et Bosch eller Vaillant er det rette gasfyr for dig? Bare rolig, vi kan sætte dig i kontakt med en dygtig VVS-installatør der kan rådgive dig om, hvilket fyr der vil være bedst for dig og dit forbrug.

Når du beregner en vejledende pris på VVS-pris.dk, vil du få tilbudt et gratis og uforpligtende møde med en lokal vvs’er. Da den pris du modtager fra prisberegneren er en vejledende overslagspris, anbefaler vi, at du tager imod det gratis møde.

Vi ringer dig op og får en snak med dig om dit gasfyr, så vi kan finde frem til den helt rette VVS-installatør til dig. Det er den eneste måde, du kan få en konkret pris på din aktuelle opgave.

Vi har gjort det nemt, effektiv og hurtigt at finde en håndværker

Om du skal skifte fra olie til gasfyr eller blot trænger til at få udskiftet et gammelt fyr, kan vi finde en god og professionel håndværker til dig. Vi har samarbejdspartnere over hele landet og sørger altid for, du bliver sat i kontakt med en VVS-installatør fra dit eget lokalområde. Så vil du modtage et konkret tilbud på montering af nyt gasfyr der tager udgangspunkt i det lokale prisniveau.

Der er ingen grund til at bruge mere tid på at lede efter en håndværker. Beregn en pris og lad os gøre arbejdet for dig. Prøv prisberegneren med det samme.

Andre beregnere

Prøv vores andre beregnere lige her, og få en pris på 2 minutter.