Ny gaskedel

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på VVS-opgave pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit projekt

Beregn prisen her

Har man et gasfyr, har man også en gaskedel. Kedlen er hvor varmen til varmeanlægget udvikles.

Det kan i de fleste tilfælde betales sig at udskifte en gammel gaskedel til en ny kondenserende gaskedel. Generelt vil man kunne sige, at man sparer mellem 15-30% af det årlige gasforbrug ved et skift. Det er faktisk et lovkrav at alle nye kedler skal være af den kondenserende slags.

Hvad er en kondenserende kedel?

I en traditionel kedel bortledes vandet og røggasserne som varm luft i form af vanddamp - ofte til glæde for fuglene. I en kondenserende kedel kondenserer vanddampen, idet den rammer en kold overflade hvor den afsætter sin energi i kedlen. Her ledes røggasserne ud af skorstenen og det kondenserede vand ledes ud i afløbbet. Det betyder at effekten er bedst, når returvandet fra varmeanlægget er koldt. Det sker bedst ved varmesystemer med store radiatorer.

Om du har mulighed for kun at skifte gaskedlen på dit gasfyr, skal du få en fagmand til at vurdere. Hvis fyret er af ældre dato, kan det ofte betale sig at skifte hele fyret. Nye gasfyr og gaskedler er energioptimeret og får mere varme ud af gassen.

VVS'er til levering og montering af gaskedel

Her på VVS-pris.dk kan du undersøge prisen på levering og montering af et nyt gasfyr med gaskedel. Vælg varmeanlæg i prisberegneren, vælg gasfyr og beregn en vejledende pris. Det er en god måde at få en idé om, hvad det koster at få installeret et nyt gasfyr/gaskedel.

Ønsker du en mere nøjagtig pris på installering af nyt fyr, anbefaler vi, at du tager imod det gratis og uforpligtende møde, vi kan arrangere for dig med en af vores mange samarbejdende VVS-installatører i landet.

Vi ringer dig op i forbindelse med din prisberegning for at høre, om du skulle være interesseret i et gratis møde med en håndværker omkring montering af et nyt gasfyr og gaskedel. Det er en hurtig, effektiv og god måde at finde frem til en professionel VVS-installatør, uden at du behøver at bruge en masse tid på at opstøve denne. Det arbejde gør vi for dig.

Beregn en pris med det samme

vvs-pris.dk