ePrivacy and GPDR Cookie Consent Script by Cookie Consent Indhent tilbud på ny gaskedel og gasfyr | Beregn en vejl. pris nu

Tilbud på gaskedel og nyt gasfyr

Sådan fungerer vores service

1

Indtast opgaven

Indtast din VVS-opgave i beregneren

2

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på VVS-opgave pr. mail med det samme

3

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit projekt

Beregn prisen her

På VVS-pris.dk kan du undersøge prisen på montering af nyt gasfyr og gaskedel.

VVS-pris.dk er en nem og effektiv måde at finde frem til en god VVS’er, der kan stå for installationen af et nyt gasfyr. Så går du ikke den kolde tid i møde med et usikkert varmeanlæg.

Beregn et tilbud og få et møde med en VVS’er

I prisberegneren øverst på siden vælger du under opgavetypen varmeanlæg gasfyr. Du har også mulighed for at medtage i beregningen, om du skal have opsat ny varmtvandsbeholder.

Efter du har udfyldt dine kontaktoplysninger, vil du modtage et vejledende tilbud på en udskiftning og montering af et nyt gasfyr og gaskedel. Vær opmærksom på at tilbuddet, du modtager, er vejledende og er beregnet ud fra højeste fællesnævner. TIlbuddet vil derfor ligge en smule højt og mange oplever at en fagmand, efter en besigtigelse, vil kunne give en mere nøjagtig pris på opgaven.

Derfor tilbyder VVS-pris.dk at arrangere et møde med en dygtig og erfaren VVS’er, der vil komme forbi til en snak om opgaven og give et konkret tilbud på montering af nyt gasfyr og gaskedel.

Få et gratis og uforpligtende møde med en VVS’er

I forbindelse med prisberegneren vil vi ringe dig op og høre, om du skulle være interesseret i et møde med en af vores VVS-installatører.

Vi samarbejder med VVS-installatører på tværs af landet, og vi vil derfor altid sende en VVS’er ud til dig fra dit eget lokalområde. På den måde vil du modtage et tilbud fra en VVS-installatør, der tager udgangspunkt i det lokale prisniveau for montering af nyt gasfyr og gaskedel.

Andre beregnere

Prøv vores andre beregnere lige her, og få en pris på 2 minutter.