Tilbud på nyt pillefyr

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på VVS-opgave pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit projekt

Beregn prisen her

På VVS-pris.dk kan du tjekke priser på montering og installation af pillefyr.

Et træpillefyr er et miljøvenlig alternativ til de fossile brændstof fyr som olie og naturgas. Et pillefyr er en god erstatning for begge disse typer for opvarmning og ofte til en lavere pris. Træpiller til fyring er nemlig billigere end olie og naturgas. Og så det CO2 neutralt opvarmning!

Beregn et vejledende tilbud på et pillefyr

Med prisberegneren kan du tjekke prisen på en installation af et nyt pillefyr. Du vælger pillefyr under opgavetypen varmeanlæg og foretager en beregning.

Du vil så modtage et vejledende prisoverslag pr. mail på montering af et nyt pillefyr. Vær opmærksom på at tilbuddet udregnes efter højeste fællesnævner, og prisen vil derfor i mange tilfælde ligge højere, end hvad din lokale håndværker vil tilbyde.

Derfor tilbyder VVS-pris.dk at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en dygtig VVS-installatør fra dit eget lokalområde, der kan installere et nyt pillefyr for dig. Vi kontakter dig telefonisk i forbindelse med en beregning for at høre nærmere om opgaven, og om du skulle være interesseret i at få aftalt et møde med en VVS’er.

VVS-pris.dk finder en lokal VVS-installatør til dig

VVS-pris.dk arrangerer møder mellem dygtige og erfarne VVS-installatører og private i hele landet. Vi dækker hele Danmark, og har erfaring med at formidle kontakt til håndværkere i og i omegnen af blandt andet: Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde, Herning, Helsingør, Hørsholm, Silkeborg, Næstved, Fredericia, Viborg, Køge, Holstebro og Taastrup.

Vi har samarbejdspartnere i Region Nordjylland, Region Midtjylland, Region Syddanmark, Region Sjælland, Region Hovedstaden - det eneste sted vi mangler er Bornholm.

Så skal du have udskiftet eller installeret nyt pillefyr, er VVS-pris.dk et godt sted at starte. Beregn en opgave som forberedelse på et møde med en VVS-installatør - vi ordner det praktiske arbejde med at opstøve en dygtig VVS-installatør til dig.

vvs-pris.dk