ePrivacy and GPDR Cookie Consent Script by Cookie Consent Faldstamme og Stigstrenge - udskiftning | VVS-pris på 2 min.

Faldstammer og Stigstrenge

Sådan fungerer vores service

1

Indtast opgaven

Indtast din VVS-opgave i beregneren

2

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på VVS-opgave pr. mail med det samme

3

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit projekt

Beregn prisen her

På VVS-pris.dk kan du tjekke prisniveauet på at få udskiftet faldstammer og stigstrenge på 2 minutter. Det er nemt og effektivt.

Faldstammer

Faldstammer er dagligt udsat for kemikalier og slid, og nye faldstammer er derfor typisk i rustfrit stål - den mest holdbare løsning. Når gamle faldstammer i støbejern begynder at få brune udblomstringer - små huller, hvor vandet trænger ud og laver rustpletter, er det på tide at få skiftet sine faldstammer. Det kræver ikke en øjeblikkelig udskiftning, men er et tegn på at det snart bliver aktuelt med en udskiftning. Revner skal derimod behandles øjeblikkeligt! - enten ved en renovering eller udskiftning af faldstammen. En faldstamme i støbejern kan ca. holde 100 år.

Ved en udskiftning af faldstammer vil der være følgearbejde fra murer og tømrer - bl.a. opbrydning af gulve/loft. Alt afhængig af omfanget kan prisen variere meget. En udskiftning af faldstammer kræver ofte at man må undvære sit afløb nogle uger, og det bliver nødvendigt med toilet og badevogne.

Det er derfor vigtigt, at du ser prisen fra prisberegneren som vejledende. Hvis du ønsker en konkret pris, anbefaler vi, at du tager imod tilbuddet om at få arrangeret et møde med en autoriseret VVS-installatør.

Stigstrenge

Når man får skiftet sine faldstammer, er det meget fornuftigt også at få opført nye stigstrenge samtidigt. Stigstrenge leverer vand til køkken, bad og radiatorer. Det er rør vi ikke skænker en tanke, før der begynder at være problemer med dem. Stigstrenge vil typisk holde omkring 60-75 år, før det bliver relevant med en udskiftning.

Ofte vil en udskiftning af stigstrenge ske i forbindelse med en udskiftning af faldstammerne, hvor man udnytter at etagerne allerede gennembrydes i forbindelse med opsætningen af den nye faldstamme.

Undersøg prisen på udskiftning på VVS-pris.dk

På VVS-pris.dk kan du undersøge prisen på at få udskiftet faldstammer og stigstrenge. I prisberegneren vælger du opgavetypen faldstamme og stigstrenge og indtaster efterfølgende, hvor mange lejligheder det drejer sig om. Du kan beregne en individuel pris på stigstrenge og faldstammer eller en samlet beregning på udskiftning af begge dele. Der vil ofte være en besparelse ved en kombi-løsning.

Vær dog opmærksom på at prisoverslaget, du modtager pr. mail, er en vejledende pris på opgaven. Vil du gerne have en konkret pris på opgaven, tilbyder vi at arrangere et uforpligtende og gratis møde med en VVS’er. Vi ringer dig op og hører, om du skulle være interesseret i et møde med en af vores dygtige samarbejdspartnere.

Tilbage til oversigten

Andre beregnere

Prøv vores andre beregnere lige her, og få en pris på 2 minutter.