ePrivacy and GPDR Cookie Consent Script by Cookie Consent VVS-arbejde som man selv må udføre | VVS-pris.dk

VVS-arbejde som du selv må udføre

Sådan fungerer vores service

1

Indtast opgaven

Indtast din VVS-opgave i beregneren

2

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på VVS-opgave pr. mail med det samme

3

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit projekt

Beregn prisen her

En VVS-installation er en teknisk installation og omfatter de bygningsdele, der drives efter en form for automatik i et hus. Generelt er der nogle få ting, som du selv må udføre af VVS-arbejde. Det er typisk ting som mindre udskiftninger, hvor du har mulighed for at lukke af for vandet.

Vandhaner, toiletter, afløb, gulvvarme og ventilationsanlæg er derfor ting, som du ikke selv må udføre, men kræver en autoriseret VVS-installatør.

Der er mange love og regler, der skal overholdes

Der er mange love og regler, der skal overholdes når man skal have udført tekniske installationer.

Kravet om autorisation til udførelsen bygger på, at fejl i udførelsen af VVS kan forårsage store skader. Især er vandinstallationerne de store syndere og dyre at reparere. Derfor er det vigtigt at de udføres korrekt fra starten og kræver desuden en færdigmelding til kommunen. Ved udførelse af VVS, skal der ske en VVS-anmeldelse, der er underskrevet af den autoriserede håndværksmester.

Du finder information om, hvordan du færdigmelder dit VVS-arbejde på din kommunes hjemmeside. Typisk vil ud få udleveret anmeldelsesblanketten sammen med byggetilladelsen.

VVS-arbejde du selv må lave

Der er noget VVS arbejde som du godt må lave. Det drejer sig om mindre udskiftninger, men KUN hvis der er en afspærringsventil på vandrøret, og hvis du anvender materialer der er VA-godkendte eller CE-mærkede.

Udskiftninger du godt må udføre:

  • Pakninger i vandhaner
  • Vandhaner, brusearmaturer ol.
  • Håndvaske med tilhørende vandlås
  • WC’er
  • Vaskemaskiner
  • Opvaskemaskiner

Hvis du f.eks. har en et centralvarmesystem, må du også gerne udskifte en radiator og lægge gulvvarme. Dog er det et mere omfattende stykke arbejde, og hvis du ikke har prøvet det før, anbefaler vi at du får en autoriseret håndværker til at stå for oprettelsen af gulvvarme.

På VVS-pris.dk kan du undersøge prisen på en autoriseret VVS’er

Vælg hvilken opgavetype du skal have udført og udfyld diverse oplysninger om opgaven i prisberegneren øverst på siden. I en mail vil du modtage et vejledende prisoverslag på opgaven, der vil give dig en idé om, hvad det koster at få udført din VVS-opgave.

Da prisen er vejledende tilbyder vi at arrangere et møde med en dygtig VVS’er. Vi vil ringe dig op, og høre om du skulle være interesseret i et møde med en af vores samarbejdspartnere, så du kan få ordnet din VVS-installation.

Andre beregnere

Prøv vores andre beregnere lige her, og få en pris på 2 minutter.